Bombrikke – abonnement 2018

Posted on 23. nov, 2017 by in Uncategorized

Vang Almenning går over til registreringsbom 1. januar 2018.

Bommen blir av samme type som de som brukes på offentlige veier så som E6 og gjelder både parkering og kjøring innover i almenningen. Bommen registrerer hvem som passerer ved å lese skilt- nummeret på det kjøretøyet som kjører gjennom bommen. Det blir ingen fysiske stengsler av veien. Bombrikkene går ut av bruk.

Det blir mulig å registrere 2 forskjellige kjøretøy på ett abonnement, men bare ett kan være innenfor bommen om gangen. Altså hvis en kjører inn med mer enn ett kjøretøy om gangen må siste kjøretøy betale ved passering.

Vi må derfor be alle som har abonnement til bommen og parkeringskort sende inn registreringsnummer på bilen/bilene de har/vil ha registrert i ordningen, samt brikkenummer (for de som har det) slik at vi kan overføre dette til det nye systemet. Dette kan sendes til: firmapost@vangalmenning.no

De som allerede har betalt for sesongen vil bli overført til nytt system uten ytterligere krav.

For de som ikke har abonnement blir det flere betalingsmuligheter ved bompassering:

  • Telefon – app
  • Betalingsautomat innenfor bommen (plassert i bu foran vokterbolig der nåværende parkeringsautomat er)
  • Ikke betale – faktura kommer i posten med gebyr

For priser, se Bom og Parkering.

Mvh.
Magne Th. Svenkerud
Vang Almenning

Comments are closed.