Jaktkort er nå til salgs på Gåsbu

Posted on 10. sep, 2016 by in Informasjon, Jakt og fiske, Nyhetsartikkel

Småviltjakta er i gang og de som ikke har kjøpt jaktkort hos Vang JFF ennå kan gjøre det hos Bomvokter på Gåsbu. Se Bomvokters åpningstider.

En flunkende ny folder med kart og nyttig informasjon er nettopp lansert. Folderen gis ut gratis til medlemmer av Vang JFF ved kjøp av jaktkort. For ikke-medlemmer koster folderen 50 kroner. Alle som kjøper jaktkort får i tillegg utdelt et informasjonsskriv.

I folderen kan du lese om jaktregler, jaktområder, jaktperioder  og priser på jaktkort. Kartene i folderen gir oversikt over de forskjellige jaktområdene og fredede områder, så vel som de mange fiskemulighetene i Vang. Folderen gir også informasjon om koieleie, fiskekort og det nye konseptet «1 nøkkel – 100 båter».

Ytterligere informasjon finner du på Vang JFF sine nettsider.

Comments are closed.