Viktig informasjon vedrørende fornyelse av abonnement.

De av dere som kjøpte abonnement før 01.01.2020 og som nå ønsker å fornye, vil få et varsel om dette på SMS og Epost 1 uke før abonnementet går ut. Huket du av for «automatisk fornyelse» i fjor så vil du få tilsendt en betalingslink på epost (for kortbetaling), eller en faktura i posten om du valgte dette. Vær oppmerksom på at det er kun betaling med kort som er gebyrfritt. Det er også viktig at betalingslinken benyttes innen 48t. fra den blir utstedt, da vi ikke har anledning til å trekke noe automatisk fra betalingskortet som ble benyttet i fjor hvis du valgte dette.

 

Du trenger altså ikke kjøpe et nytt abonnement hvis du allerede har et aktivt. Bare avvent til du får varsel om at det må fornyes og følg instruksjonene.

 

Om du ikke huket av for automatisk fornyelse vil abonnementet gå ut gyldighetsperioden, og du må evt. kjøpe et nytt i portalen på følgende link: https://www.youpark.no/subscriptions/at/Vang

 

De av dere som kjøpte etter 01.01.2020, vil få varsel 1 uke før datoen det ble kjøpt. Det vil si at abonnementet gjelder fra kjøpsdato og 1 år frem i tid.

 

Du kan til enhver tid sjekke abonnementsstatus og gyldighetsperiode inne på «min side» på www.youpark.no. Ring gjerne kundeservice på 47 700 700 om du trenger hjelp eller har spørsmål om dette.

 

Med vennlig hilsen

Kristoffer Væren

Levert av Finter Mobility AS

Vestre Rosten 77 | 7075 Tiller | Org nr. 820 020 952