Ny info om bommen.

Posted on 23. okt, 2018 by in Uncategorized

 Det vil bli satt opp skilt 500 m før bommen som varsler bomstasjon, det vil også komme nye skilt innenfor bomstasjon som vil gjøre det lettere å orientere seg om de muligheter som er for betaling for passering.
Hvis det er behov for assistanse ring tlf: 73532097 eller send epost til support@skanpass.com.

Passering av bommen på Gåsbu: Den nye bommen er plassert før parkeringsplassen, så nå er avgiften lik for parkering på Gåsbu og kjøring innover fjellvegen, kr 60,-. Du kjører rett igjennom bommen, og passeringen blir registrert (fotografert). For enkeltpassering kan du betale med Visa/Mastercard eller Apple pay på automaten på p-plassen ca. 200 m innenfor bommen eller med SMS (over telefonregningen): Send Vang pluss ditt registreringsnummer til 2120.

NB! Eier av bilen får faktura + gebyr kr 45,- i posten om ikke bomavgiften er betalt innen 48 timer etter passering.

Har du årskort/sesongkort, kjører du bare igjennom (forutsatt at du har oppgitt bilnummer – du kan ha to bilnummer pr årskort).

 

 

Comments are closed.