Nytt bomsystem i drift på Gåsbu fra 2. juli kl 12.00.

Posted on 02. jul, 2018 by in Uncategorized

Passering av bom

Det er ingen grunn til å stoppe når du passerer bommen. Din passering blir registrert ved at vi tar bilde av bilskiltet. For informasjon om behandlingen av dine data, vennligst se skanpass.com

Betale på Automat.

Betal for enkeltpassering på Automat. Automaten er plassert til høyre på parkeringsplassen ca 200 m etter at du har passert den nye bommen (like ved der den gamle bommen var.) Automaten støtter betaling med Visa/Mastercard og Apple pay.

Betale med SMS

Betal for enkeltpassering med SMS. Send «Vang» og «registreringsnummer» til 2120 for å betale med telefonregningen. For eksempel «Vang AB12345» til 2120. Bomavgiften vil bli belastet telefonregningen din via Strex. For mer informasjon om hvordan betaling med telefonregning fungerer se Strex.no. (du kan registrere deg på strex.no for å se og administrere ditt kundeforhold til Strex.)

Faktura

Eieren av bilen får en faktura i posten dersom bomavgiften ikke er betalt innen 48 timer etter passeringen. Et fakturagebyr vil da bli lagt til.

Årskort

Dersom du har et gyldig årskort eller sesongkort for 2018 kan du passere bommen uten bekymringer.

Brukerstøtte og informasjon

Brukerstøtte og informasjon vil være tilgjengelig fra 02 Juli Kl. 12:00, og dersom du har spørsmål tilknyttet tjenesten ta kontakt på post@skanpass.com.
For brukerstøtte ta kontakt på support@skanpass.com.

For å kunne hjelpe deg på en best mulig måte ber vi deg om følgende opplysninger:

  • Registreringsnummer på kjøretøyet du henviser til
  • Ditt navn
  • Ditt telefonnummer
  • Din e-postadresse

Comments are closed.